2012. október 27., szombat

A következő lépések

Photo by Pink Sherbet Photography
A mai nap egy jó nap: csupa örömhírt hoztam Nektek! :)
Hivatalosan is befejeztük a szerkesztést. Pippa megtette a következő lépést a megjelenés felé: éppen a tördelőnél szépül. A napokban folytatom a részletek leközlését itt az oldalon. A prológus  újra felkerül, mivel az utolsó pillanatban igen markáns változáson ment keresztül. :)

Másrészről, Üstökös blogján napvilágot látott az első interjú ami velem készült az írás és Pippa kapcsán. Ha van kedvetek/időtök, nézzetek be. :)
További interjúk várhatóak a közeljövőben! :)

Immár pontos részletekkel is tudok szolgálni az új Vörös Pöttyös és Arany Pöttyös szerzők könyvbemutatójáról. Itt tudjátok jelezni, hogyha szeretnétek eljönni, de a pontos programot ide is bemásolom:

November 25-én, vasárnap lesz a Könyvmolyképző Kiadó új magyar szerzőinek közös könyvbemutatója. Helye: Apacuka Étterem és Kávéház
Program:
15-17 óráig - Könyvbemutató
Moderál: Katona Ildikó kiadóvezető
Könyvek:

Utána dedikálás lesz, a regényeket 20% kedvezménnyel lehet beszerezni a helyszínen.
17. 30-tól: Élő Irodalmi Kávéház
Katona Ildikó meghirdeti a II. Aranymosás regénypályázatot
Szeretettel várjuk az Aranymosás Irodalmi Magazin törzsolvasóit, amatőr szerzőit, íróiskolásait egy kötetlen beszélgetésre.
Ha jöttök, kattintsatok az ott leszek gombra. Szeretnénk üdítővel és szendviccsel kedveskedni, de ehhez tudnunk kell, hány főre számíthatunk. :)
Az Apacuka címe: 1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.
Megközelíthető: Oktogontól 5 perc séta
(Ha vidéki vagy, sokat segíthet az utvonalterv.hu)

Szeretettel várunk Titeket! :)

Az Apacukát nagyon szeretem, szerintem remek hely, örülök, hogy ott tarthatjuk az eseményt. Ráadásul könnyen megközelíthető a Nyugati Pályaudvar, az Oktogon és az Arany János utca irányából is. Remélem sokan találkozunk majd személyesen is! Az Élő Irodalmi Kávéház szintén nagyon izgalmasnak ígérkezik, a kötetlen beszélgetés megkoronázza majd az estét. :)
Az elkövetkezendő egy hónap hamar elrepül majd! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése