2015. december 16., szerda

Karácsonyi novella, játékok és egyéb hírek


Idénre a tavalyi Pippás karácsonyi szösszenet novellává duzzadt. Kedden ki is kerül három blogger blogjára is a történet, amely immáron Szárnyaszegettek címen fut:

Miért érdemes elolvasni a novellát? Az a különlegessége, hogy a Pippa Kenn-trilógia befejező részére is találtok benne utalásokat, és hosszú idő után végre Gage fejébe is újra belelátunk. :)

A novellaleleplezéshez játék is kapcsolódik, és dedikált ajándékokat is lehet nyerni, szóval kattintsatok.

------

Instagram játék is indult a karácsonyi Pippás novella egy általam készített papírverziójáért + két dedikált könyvjelzőért. Nincs más dolgotok, mint Pippa vagy Mya könyveteket/könyvjelzőtöket karácsonyi körítésben lefotózni és megosztani Instagramon #pippakaracsony hashtag kíséretében 2015. december 24. éjfélig. További részleteket a játékról a linken találtok. Hajrá, hajrá! :)

------

A facebook oldalamon elérhető egy fotóalbum a saját kezüleg készített, limitált szériás Szárnyaszegettek novellás füzetekről. Esőzés és havazás után, fenyőfák kerülnek a szignóra. :)

------

Kicsit korábbi hír, de még ősszel készült velem egy interjú a Varázstinta blogon, illetve a Blogturné Klub Halloween blogturnéján én is válaszoltam négy Halloween témájú kérdésre. :)

2 megjegyzés:

  1. A a trilógia 3. részéről lehet már tudni valamit? Bármilyen kis információnak örülnék, a címével/borítójával/megjelenésével kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nincs semmi infó. :)
      Bármi ami kiderül, az kikerül majd a Facebook oldalra. :)

      Törlés