2012. október 19., péntek

Borítótervező pályázat eredményhirdetés

Már több könyves weboldalon találkozhattatok A napszemű Pippa Kenn hivatalos borítójával. Akik követik a Facebook oldalt, már korábban is láthatták Magocsa-Horváth Évi munkáját, amit a pályázatra készített. Mint tudjátok, a fekete-narancs borító volt az álomborítóm, de Évi borítója egy nagyon-nagyon jó alternatíva, a modell remekül megjeleníti a szomorkás Pippát, tetszik a haja, a kusza hajszálai és persze a sárga szeme. Ha majd a regényben elértek a "2. rész" végéhez, gondoljatok erre a posztra. Nekem mindig azok a jelenetek jutnak eszembe a lányról. ;)
Tehát Évi "Pippa megtalálója", nagyon gratulálok neki, és itt is köszönöm a munkáját! :)

A pályázatra nagyon-nagyon sok terv érkezett, a titkos társasággal tanakodtunk és egyezkedtünk, mire kikiáltottuk a győztes tervet:
Nagy Márk borítóterve

Nagy Márk a fekete-fehér képet egy aranyló szemmel tette egyedivé; amikor megláttam, alig bírtam levenni a szemem a színfoltról. A letisztult, egyszerű tervet olyan részletek dobják fel, mint a modell szemébe lógó hajtincs és a koszfoltok az arcán. Kitaláljátok, hogy ki a modell? :) (Én kitaláltam, de a húgom nem hitt nekem. :))
Márk, nagyon gratulálok! Megjelenés után repül hozzád egy dedikált példány, vagy ha a könyvbemutatón össze tudunk futni személyesen, akkor természetesen ott is át tudom majd adni – lelevelezzük. :)

A titkos társaság nevében, pedig külön kiemelném: Fülöp Claudia, Kránitz Felícia és Üstökös Beáta tervét. Nem volt egyszerű döntés! :) Itt továbbra is megnézhetitek a borítóterveket.
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt, a rengeteg munkát és Pippa keresést! Úgy tervezem, hogy lesz még képkészítős, kreatív pályázat a jövőben, úgyhogy remélem akkor is velem tartotok majd! :)
Szép hétvégét Nektek!


7 megjegyzés:

  1. Amanda Seyfried, nem? Nekem ő ugrott be mikor először megláttam :D

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszett a tervem :) Gratulálok a győztesnek, én is erre a borítóra szavaztam :D

    VálaszTörlés