2012. december 22., szombat

Eredményhirdetés

Pippa Montreaux-ben :)
Az elmúlt napok igen sűrűre sikeredtek nálam is, ajándékot vadásztam (magamnak is, éljen a Butlers karácsonyi kiárusítása), olvastam és recenziót írtam. A karácsonyi játék azonban nagyon is megért egy bővebb bejegyzést, némi statisztikával fűszerezve a kedves szavakért és szuper képekért, amiket Tőletek kaptam.

Végül harmincheten jelentkeztetek a játékra, hárman az elsőre, harmincnégyen a másodikra. Összesen nyolcvanhét nevezés érkezett, ebből tizenhárom fotó magára a pályázatra, és hat pályázaton kívül. :) (Az album fenn marad, a továbbiakban is ide gyűjtök minden képet, amin szerepel a könyv. Nagyon fogok neki örülni, ha küldtök.). 
Ami pedig az eredményhirdetést illeti:

Az első játék mindhárom résztvevőjének küldök képeslapot és könyvjelzőt, benne a második részre vonatkozó apró kulisszatitokkal. Köszönöm Nektek, hogy ilyen hamar bizalmat szavaztatok Pippának. :) Kérlek küldjetek nekem egy újabb mailt a címetekkel. Úgy tervezem, hogy viszonylag rendszeresen lesz hasonló játék, mindig más és más apró titokkal és különleges képeslapokkal.

A második játékban pedig Piros Anettnek kedvezett a szerencse. Kérlek Te is küldj nekem egy mailt a címeddel.

Köszönöm, hogy velem játszottatok, a nyerteseknek pedig nagyon gratulálok! Ahogy írtam fentebb is, képeslapos játék rendszeresen várható, illetve könyves játékra is lehet majd még számítani. Remélem akkor is velem tartotok majd! :)

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek és köszönöm a lehetőséget. Remélem majd egyszer én is nyerek! :)

    VálaszTörlés