2014. szeptember 18., csütörtök

Borító a láthatáron

Forrás: Nem harap a… blog
Pénteken végre fény derül A viharszívű Mya Mavis borítójára és fülszövegére, végre elárulhatom, hogy milyen irányba is megy a regény. Ezt jelenleg csak a prológus alapján tudjátok találgatni.

Könyves bloggerek segítettek a héten Mya beharangozójában. Az alábbiakban összefoglalom, hogy mit hol találtok, illetve mire várhattok még a következő napokban.

Első lépésként Pippa idéző bejegyzéseikben visszaemlékeztek a kezdetekre, a könyvbemutatóra, kedvenc idézetekre, képekre, és a saját Pippás bejegyzésekre.

Kelly&Lupi kiválogatott néhány hangulatos fotót a Pippás Pinterest boardról. MFKata visszaemlékezett, milyen volt olvasni a regényt. Roni olvas pedig máris remekül elkapta a Mya Mavis karakter hangulatát.
Deszy többek között visszaemlékezett a Pippa könyvbemutatóra. Nem harap a… blog szerint Pippa befejezése körömrágósan izgalmas volt. Dreamworld blogon találtok kedvcsináló Pippa idézeteket is. Fummie pedig a háttérvilágot szerette leginkább a regényben.

Második lépésként a bloggerek megosztottak egy kis darabot a borítóból, és egy-egy exkluzív idézetet a Mya regényből. Nézzetek körül a csipet részletekért: Kelly&Lupi, MFKataDeszy, Roni olvas, Nem harap a… blogDreamworldFummie.

Köszönet a szuper könyves csapatnak a támogatásért! Holnap nézzetek be hozzájuk, hiszen együtt számolunk vissza a Mya borító leleplezéséig. Nézzetek be a blogjaikra máskor is, ha olvasnivalóra és extra érdekességekre vágytok. (Azt hiszem már meg sem lepődtök, hogy hamarosan Mya is sorra kerül náluk. :))

A meglepetéseknek holnap még nem lesz vége. Mi várható még?
1. Természetesen holnapi napon a borító teljes pompájában, no meg a fülszöveg teljes egészében.
2. Szombaton meglepetés itt a blogon ;).
3. Vasárnap itt a blogon egy újabb bejegyzés várható az új borító kulisszatitkaival, a "sosem-meghirdetett" borítótervező pályázattal, és a személyes kedvenc tervekkel kapcsolatban.

Ahogy láthatjátok, az oldalsávban visszaszámol az óra. Már nincs sok hátra holnapig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése