Pippa Kenn-trilógiaPippa Kenn egész életében hús-vér embereket akart megismerni, és döbbenetes élmény számára a kolónia. Átkelt a Vörös erdőn, de vajon megérte, ha súlyos árat fizet érte? Új családja szeretete körbeveszi, de elég ez?
Mya Mavis életét gyökeresen felforgatja Pippa és a két fiú, akik a sápadtak hordája elől menekültek. Mya ismeri az egyik idegent, ezt a különös, sárga szemű lányt, akiről már az érkezése előtt álmodott. Tudja, hogy a lány olyan események sorozatát indítja el, amelyek az utolsó emberi menedék bukásához vezetnek. Az összeomlást egyedül Mya akadályozhatja meg, ha megfejti az álmai rejtélyét, és időben figyelmezteti az embereket a veszélyre.
A sápadt horda megérkezik, és elzárja a kolóniát a külvilágtól. Egyre több feszültség tör a felszínre. Amikor évtizedek óta először gyilkosság történik, az emberek ráébrednek, hogy nem attól kell igazán félniük, ami a falakon kívül vár rájuk.

A viharszívű Mya Mavis a Libri Aranykönyv TOP 10-be jutott regény, A napszemű Pippa Kenn régóta várt folytatása.


A könyv ide kattintva megvásárolható a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában, de elérhető bármely kisebb-nagyobb könyvesboltban is.

Ha gondolod, ide kattintva beleolvashatsz a regény elejébe.

***
Pippa Kenn tizenkét évesen veszítette el az édesapját: ő volt az egyetlen ember, akit valaha ismert. A lány egyedül marad az erődházban, ahol a napok egyformák, és társaságot csak színes digitális magazinok adnak.
Pippa bármit feláldozna az élő emberi beszédért vagy egy érintésért. Azonban nincs más rajta kívül az erdőben, kivéve a biológiai katasztrófa áldozatait. Ezek a lények gyűlölik a szépséget és emberséget, az elvesztett életük nyomait. Bármikor megölnék Pippát.
Pippa tizenhetedik születésnapján döbbenetes dolog történik: egy vándor érkezik. A sebesült fiú fittyet hány a túlélés szabályaira. Egy paradicsomi kolóniáról beszél, ahol rengeteg ember életben maradt. Azonban őket is halál fenyegeti, egy horda közeledik, és a fiú ennek hírét viszi hozzájuk. Vajon Ruben igazat mond? Létezik ez a hely? Pippa bizalmát nehéz elnyerni, az örökös küzdés óvatossá tette.
Ruben azonban nem adja fel. Útra kelnek, bármilyen veszélyes is, és a vándorlás közepette egy bensőséges, lágy érzés is életre kel… Létezhet szerelem egy ilyen zord világban? Mit jelent a társ? És mit jelent a bizalom? Mi az, amit Ruben elhallgat?
A napszemű Pippa Kenn posztapokaliptikus-romantikus ifjúsági regény, a Pippa Kenn-trilógia első része.


A regény megvásárolható a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában, vagy bármelyik kisebb-nagyobb könyvesboltban.
Tördelt részlet olvasható a regényből a kiadó oldalán:
http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/pippa.pdfKIEGÉSZÍTŐ NOVELLÁK
A Pippa Kenn-trilógiához már két kiegészítő novella is kapcsolódik, mindkettő elérhető itt a blogon.
1. A Szárnyaszegettek egy karácsonyi kiegészítő novella a Mya könyvhöz.
2. Az Elveszettek pedig egy előzménynovella a Pippa könyvhöz.


További friss információkért látogass vissza ide a blogra vagy csatlakozz a Facebook oldalhoz.

25 megjegyzés:

 1. Kedves Fanni!

  Mikor jelenik meg a trilógia 3. része? Nagyon izgalmas a történet, és már nagyon várom a folytatást!

  Üdv
  Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Eszter!

   Idén már biztosan nem jelenik meg. :( Jelenleg is dolgozom rajta.

   Üdv,
   Fanni

   Törlés
 2. Kedves Fanni,

  imádom ezeket a könyveidet...köszönöm!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek! :)

   Törlés
 3. Szia,Fanni! 2016-ban van esély az utolsó rész megjelenésére? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy Igyekszem nagyon. :)

   Törlés
 4. Mikorra várható a 3. könyv megjelenése? :) Nagyon tetszik és várom!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az érdeklődést. Még nincs hivatalos dátum, a kézirat jelenleg is készülőben. Ha lesz hír, a Fb oldalon mindenképpen közzé fogom tenni. :)

   Törlés
 5. Fúúú! Annyira jó könyvek, de tényleg, mikor jelenik meg a harmadik kötet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az érdeklődést. Még nincs hivatalos dátum, a kézirat jelenleg is készülőben. Ha lesz hír, a Fb oldalon mindenképpen közzé fogom tenni. :)

   Törlés
 6. Szia,Fanni a sulimban a nyárra A napszemű Pippa Kennt adták fel kőtelező olvasmánynak és nagyon tetszett!Amint kiolvastam 1hét múlva már a kezemben volt a második kötet és fantasztikus volt! Én is azt szeretném megkérdezni, hogy mikor jelenik meg a harmadik kötet? Válaszotad előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Livi!
   Idén már biztosan nem fog megjelenni. Azonban hamarosan elérhető lesz egy kiegészítő novella, amely előrevetít bizonyos dolgokat a 3. részből.
   További részletek a Fb oldalamra kerülnek majd ki.

   Törlés
 7. Heló! Imádom a könyved, először el se hittem hogy egy magyar írónő produkálta ezt a csodát! Nagyon köszönöm az élményt <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nagyon örlök, hogy tetszettek a könyvek! :)

   Törlés
 8. Nagyon jo sorozat!Màr alig vàrom a 3 reszt.Nagyon tehetseges vagy Fanni!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jo sorozat!Màr alig vàrom a 3 reszt.Nagyon tehetseges vagy Fanni!

  VálaszTörlés
 10. Szia Fanni! A sorozat első kettő részét imádtam, mert egyszerűen szuper és fantasztikuuuuuus <3
  És nagyon-nagyon várom a harmadik részt!:) Még nem tudni, mikor lesz beszerezhető? Válaszodat előre is köszönöm! Nagyon jó író vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Vivi! Örülök, hogy tetszett az első két rész. :) A harmadik résznek egyelőre nincs hivatalos megjelenési időpontja, várhatóan egy ideig még nem is lesz.

   Törlés
 11. Kedves Fanni!
  Most fogom befejezni a Viharszívű -t, és egyszerűen imádom! Olyan izgalmas!:D Igazi könyvmoly vagyok, és megszámolni sem tudnám hány könyvet olvastam, de a tied valami csodálatos! Ez lett a kedvenc trilógiám, és amikor megkaptam az első részt, egy nap se tellett bele, hogy elolvassam,le se tudtam tenni :)A második résznél szintúgy könyvzombivá váltam, és Ááááááááááááááááááááááá!!! Annyira jó volt! Remélem a harmadik résszel hamar elkészülsz, és jó munkát hozzá! Pippa és Ruben forevöööör! XD

  VálaszTörlés
 12. Kedves Kemese Fanni!
  Ugy tudom hogy a harmadik résznek a neve:Az elveszett Gage Mack.
  És arról szeretnék érdeklődni hogy mikor lesz elérhető a boltokban/online rendelni?

  VálaszTörlés
 13. Kedves Fanni! Én is érdeklődnék, hogy mikor jelenik meg a 3. rész, mert nem tudtam letenni az első kettőt. Mondd, hogy nem sokat kell már várni! :)
  Köszönjük szépen az edigieket

  VálaszTörlés
 14. Kedves Fanni!

  Tavaly a születésnapomra megkaptam az első két kötetet, és 3 nap alatt el is olvastam mind a kettőt, nagyon szerettem őket. Aztán nemrég megint elővettem az első részt, hogy újraolvassam, és a suliban az egyik barátomnak megtetszett a borító, szóval elmondtam neki, hogy miről szól, és most ő is el akarja olvasni :) A gond az, hogy Angliában élek, ő pedig angol és nem beszél magyarul. Szóval azt akartam kérdezni, hogy lesz-e a könyveknek valaha is angol fordítása. Van rá esély egyáltalán?

  Üdv,
  Kinga

  VálaszTörlés
 15. Kedves Fanni!
  Az utóbbi hetekben rengeteg disztópikus regényt olvastam (valahogy rám jött ez a korszak) de őszintén szólva egyik sem tett rám mélyebb benyomást az alapvető sablon sztorinál. Na de a Pippa Kenn sorozat! Az első könyvet egy éjszaka alatt kiolvastam! A másodikról nem is beszélve. Azon felül hogy mindkettőt nagyon imádtam, életem egy rázósabb szakaszában kaparintottam kézhez és nagy hatással volt rám. Ezért nagyon szeretném megköszönni a kemény munkádat és (bár már biztos ezerszer hallottad) de a könyveid fantasztikusak, csak így tovább!

  Üdvözlettel
  Judit

  VálaszTörlés
 16. Kedves Fanni!
  Kaptam egy olvasót karácsonyra, és szeretném megtölteni remek könyvekkel! Van rá esélyem, hogy a Pippa Kenn teljes első részét megtalálom valahol pdf-ben?
  Előre is köszi: Nelli ^^

  VálaszTörlés