2016. október 6., csütörtök

Olvasás Éjszakája program


Helena Silence-szel interaktív beszélgetést tartunk az Olvasás Éjszakája alkalmából. Könyvmolyos hívószavak mentén beszélgetünk arról, hogy az egyes témákat hogyan dolgozzuk fel íróként, és hogyan állunk hozzájuk olvasóként:

Egy író a művében túllépheti a saját humorának a határait? Melyik jeleneteken sírtunk az Enigma és a Pippa könyv írása közben, és olvasóként utoljára mikor nem láttuk a könnyeinktől a lapokat?
Melyik könyv olvasása közben kezdtünk félni a sötétben és melyiknél rándult görcsbe a gyomrunk az izgalomtól? Melyiktől csapkodtuk a térdünket, majd néztünk körbe ijedten, hogy ki nézhet minket bolondnak?

Talán ugyanazoktól a könyvektől, amitől Te is. Szeretnénk megosztani veled az olvasás és az írás szépségeit, lásd a mi szemünkkel Pippa és Lena világát, egyúttal szeretnénk a Te élményeidről is hallani.

—Extra meglepetés—
Egy-egy Enigma és Pippa könyv kiegészítő novellát is viszünk magunkkal, amelyekhez ezen alkalomból lehet először hozzájutni. (A Facebook oldalamon egy rövid részletet el is lehet olvasni belőle.)

Időpont: 2016. október 8. szombat, 18:30
Helyszín: Bp., Pólus Center Bevásárlóközpont, Könyvmoly Store

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése