2012. december 12., szerda

KARÁCSONYI JÁTÉK! Rögtön kettő is. :)

Egy ideje tűnődöm, hogy milyen játékokat szervezzek Nektek, és végre eljött az ideje, hogy meghirdessem őket. Gondoltam azon olvasókra, akik már ismerik Pippa történetét, és azokra is, akik még nem. :)

Ez a játék Neked szól, ha olvastad a könyvet:
Szeretek képeslapokat kapni/küldeni, és szerintem rettenetes, hogy lassan kihal ez a szokás. Ezért küldenék egy karácsonyi képeslapot a második Pippás könyvre vonatkozó (picinyke) kulisszatitokkal, és egy Pippás könyvjelzőt egy szerencsés olvasónak.
Ha az alábbi feltételek közül teljesíted az egyiket, benne is vagy a kalapban (Ha többet is teljesítesz, a neved többször is bekerül a kalapba.):
1. fényképezd le a saját Pippás könyvedet (nyugodtan legyetek kreatívak! :)), vagy
2. írd ki a kedvenc idézeted a könyvből, vagy
3. meséld el miért szeretted olvasni Pippa történetét.


Ez a játék pedig a Pippát még nem ismerőké:
Dedikált Pippás könyv és könyvjelző lehet a tiéd:
1. ha készítesz egy fotót Pippáról (mondjuk boltban, de lehet engedélyt kell kérni, ha ferdén néznek Rád az eladók), vagy
2. elmeséled, hogy hol hallottál először a könyvről vagy 
3. elmeséled, miért szeretnéd elolvasni.
Itt is érvényes, hogy elég egy feltételt teljesíteni, ha részt akarsz venni, de ha többre is van időd/kedved, akkor a neved annyiszor kerül a kalapba, és ezzel nő a nyerési esélyed. :)

Dec. 19-ig (jövő szerda) 15.00-ig jelentkezhettek. A fotókat, idézeteket, apró történeteket e-mailben várom (kemesefanni@gmail.com), kérlek a tárgyban jelöljétek, hogy az első vagy a második játékra jelentkeztek. :) A fotókat Fb albumba, az idézeteket és történeteket pedig Fb jegyzetbe szeretném összegyűjteni, így kérlek írjatok olyan (nick)nevet is, amivel feltehetem őket – és feltétlenül írjátok oda, hogy hozzájárultok-e a közzétételhez. (Ha valaki játékon kívül küldene fotót a könyvről, akkor sem ellenkeznék, gyűjtögetem az ilyesmit! :))
Remélem lesz kedvetek velem játszani!

További játékokért látogass el ide:
1. Kellynél még két napig lehet jelentkezni szintén egy dedikált Pippa könyvért
2. Beninánál fényképezős játékban lehet Pippa könyvet nyerni, még nem sokan tették meg ezt, így igen jók az esélyek. :)
3. A rukkola.hu Rukkarácsony eseménye keretében felajánlottam szintén egy dedikált példányt, amit ha minden igaz sorsolni fognak. :)

Egyéb információ: dec. 15-én személyesen is találkozhatunk a KönyvFiesztán! Részletes Könyvmolyképzős programokról itt olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése