2013. február 23., szombat

Pippa inspirációs nyereményjáték


Sokat gondolkodtam, hogy milyen játékot hirdessek. Végül arra jutottam, hogy legyen most a kreativitásé a főszerep. Pippás idézetekhez, borítóhoz, vagy akár a könyv hangulatához kapcsolódó fanart műveket várok.
Néhány ötlet, hogy legyen kiindulópontotok: várok saját fotókat, képeket, képkollázsokat, zenelistákat, saját készítésű videókat. A lényeg, hogy kapcsolódjanak a sorozathoz! :)
A műveket kérlek töltsétek fel valahova (pinterest, tumblr, blog, Fb – itt figyeljetek, hogy nyilvános legyen az adott kép –, videó esetén youtube) és csak a linkeket küldjétek el nekem a lenti űrlap segítségével.
Fontos: jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudtok, hogy könnyen figyelemmel követhessem és visszakereshessem a beérkező műveket. Többször is kitölthetitek az űrlapot, illetve egy kitöltésnél több linket is megadhattok.
Pippa Floridában

Határidő: március 24. éjfél. :)

A nyertes választhat vagy egy ropogós példányt A napszemű Pippa Kennből, vagy egy picinyke idézetet a második Pippás könyv jelenlegi prológusából, melyet képeslapon küldök el egy Pippás könyvjelző kíséretében.

Segédanyagok:
1. Az első ötven oldal a könyvből
2. Pippa Kenn sorozat Pinterestes képgyűjteménye (kéretik új képek után nézni;))
3. Molyos idézetgyűjtemény

Egyéb segítség:
1. Flickrcc-n olyan képek között böngészhettek, melyek a creative commons jogok jegyében felhasználhatóak. :) (A weboldal a flickrről olvas be olyan képeket, melyeknél a szerzők nem az "all rights reserved" rubrikát jelölték be.)
2.A Picasa programmal kollázsokat készíthettek és könnyen feliratozhatjátok képeiteket. Borzasztóan egyszerű program, a betűtípusokat pedig wordből olvassa be (betűtípus-gyűjtemények: itt, itt és itt.).
3. A Pippás könyvcím betűtípusa: Andalus


Remélem velem tartotok! :)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Fanni! Egy pályázó több pályázatot is beküldhet vagy csak egyet? Rowen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rowen!
      Igen, lehet többet is. (A pályázat végéig több etapban is beküldheted, nem muszáj egyszerre.)
      Szép estét!
      Fanni

      Törlés