2017. december 17., vasárnap

Pár szó az Érints meg! antalógia bemutatójáról

2017. december 17-én a Könyvmolyképző Kiadó Csillagszóró Könyvkarácsony programjának keretein belül került megrendezésre az Érints meg! antalógia könyvbemutatója, az Alexandra Pódiumon.
Az antalógiába 17 novella került be, közöttük az enyém is, így a bemutatón jó sokan kiültünk, hogy elmondjunk néhány gondolatot a történetünkről. A novellámról ugyan nem az alábbiakat mondtam, de akár mondhattam volna. :)


Az Emléket a fejedből című novellám egy alternatív Budapesten játszódik, ahol beköszöntött a jégkorszak, az emberek hatalmas országbuborékok alatt élnek, ahol manipulálni tudják az időjárást. Az emberek közé vegyülve boszorkányivadékok élnek, akik egykor leigázták az embereket, aztán egymás ellen fordultak, és most kényes egyensúlyban élnek egymás mellett.
Melódia egy nem hétköznapi boszorkányivadék, tudja magáról, hogy hatalmas ereje lehetne, ha megfelelően bírná táplálni, de a hatalomnak olyan ára van, amit nem akar megfizetni.
A húga szóbeli érettségijének a napján nem is sejti, hogy olyan titokra derül fény – amelynek köze van egy bizonyos fiúhoz –, ami miatt többé már nem bírja türtőztetni magát.

Azonban ezek a szereplők és ez a világ sokkal több történetet rejt magában számomra, ez a novella egy előtörténet, egy kulcsfontosságú momentum Melódia és Harmónia karakterének alakulásában. Egyszer majd szeretném megírni a teljes sztorit novellafűzér vagy regény formájában (majd útközben kiderül, hogy melyik formátum passzol jobban).

A bemutató után Helena Silence-szel és On Sai-jal dedikáltunk. Külön öröm volt számomra, hogy néhány Pippa és Mya könyvet is hoztak az olvasók. :) A dedikálás vége felé nagy örömünkre, már nagyon nehezen lehetett Érints meg! antalógiát találni az egész könyvesboltban. :)

És akkor néhány kép a mai szuper eseményről:




A program remekül sikerült, és most már visszatérhetek Pippa3-at írni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése